yeni bir hafta ,yeni baslangiclar ve yeni bir gun daha....mutlu ve saglikli haftalar diliyorum efendim.yine geldim cok sukur....bu defa kurban bayramina ozgu bir tarifle insallah. hani burada kurban kesemedigimiz zaman evimize et girmiyor degil ya;kesmis gibi adetlerimizi surduruyoruz. simdi soruyorsunuzdur niye kesilmiyor orda diye.kesiliyor ama biraz mesakkatli tabiki,tr'deki gibi rahat kesim yerleri yok.bir de et yemeye muhtac baska ulkelerde o kadar muhtac sahibi varki.....iste bu sebeple oralarda kesilmesi bizi daha memnun ediyor...Allah cumlemizin kurbanlarini kabul eylesin. MALZEMELER: 750gr bifteklik et 2ad kirmizi paprika 2ad yesil paprika 2ad kuru sogan 4-5 dis sarimsak sivi yag tuz,karabiber,pulbiber,kekik,kimyon 1cay bardagi yogurt suyu YAPILISI: etlerimizi once bir guzel julyen ama kalin tabiki dogruyoruz.ve rendelenmis sarimsak,biraz sivi yag,yogurt suyu,tuz haric butun baharatlardan istenilen kadar katip marine ediyoruz.v...