Kayıtlar

Mayıs 20, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KAHVALTI PAZARI

Resim
herkese musmutlu,gunesli,huzurlu bir haftasonu diliyorum, ben bu aralar izin telasi,esimin dukkanina yardim,cocuklar,hazirliklar,kabuller falan derken cooook ihmal ettim blogu oyleki tarif ekleyemez oldum ama soz bu izine kadar boyle gitse de izinden sonra bomba gibi donecegim,simdiden hepinizden ozur diliyorum canlarim benim.beni mazur gorun olurmu,sunun surasinda 1 ayim var.ama ugrayacagim ve tarif de verecegim bu zaman zarfinda insallah. gecen haftasonu kahvaltida esimin yegeni  ilder,hanimi gulhan ,cocuklari ve gorumcem yuksel abla vardi.guzel bir sunum olsun istedim ve hazirliklarimi ona gore yaptim.konuklarim gelmeden de resimledim, sizlerle de paylasmak istedim.

masada neler mi vardi? nutella ve resel kaseleri cerez tabagi karpuz tabagi ananas dilimleri domates,salatalik,yesil biberli kahvalti salatasi biber tava yumurta mumda sucuk kahvalti tabagi veeee el acmasi tadinda pezikli(pazi)borek; boregi ayni buradaki gibi ama bu defa pezikli yaptim bol soganla kavurdum,sahane oldu.


EL ACMASI TADINDA ISPANAK VE PIRASALI BOREK

Resim
canlarim ,blogcanlarim ve izleyenlerim hepinize guzel bir hafta basindan merhaba....yine uzun bir ara verdim,aslinda hep acik sayfam,kumanda paneli de her daim acik ama bir turlu guncellemek gelmedi icimden bu aralar.gecen postta da kolayina kactim tarif vermeden kapattim sayfayi ama baktim canim sikiliyor bu duruma pc'ye el atma zamani geldi dedim. jeanneke'ye ettiginiz dualardan oturu butun yorumcularima tek tek tesekkur ediyorum ve Allah hepinizden razi olsun diyorum.sagolun gercekten.o kadar yorum ve dua ile beni de cok mutlu ettiniz.
tarifimiz el acmasi tadinda ispanakli,pirasali borek. jeanneke'nin gun masasi icin yaptigim tariflerden biri. malzemeler: 5ad yufka 1 su bardagi su 100gr eritilmis tereyagi 1 yumurta ic malzemesi icin: 5 dal pirasa ince dogranmis 500gr ispanak yapraklari pul biber,sivi yag,tuz yapilisi: ic harcimizi hazirlamak icin sivi yag koydugumuz derin bir tavaya pirasalari koyup daha sonrada ispanagi tuz ve pul biberi de ekleyip suyunu cekene kadar ka…