9 Mart 2013 Cumartesi

NASI GORENGLI BASMATI PILAVI

guzel bir cumartesinden herkese kocaman bir selam.
bugun de bir endonezya kulturu ile karsinizdayim.
nasi goreng  bir sebze karisimi,ancak baharatlari ona apayri otantik bir lezzet katiyor.
nasi gorengi knorr'un hazir paketinden kullaniyorum,cok da memnunum.
cogunlukla zeytinyagli sarmada cok hosuma gidiyor.eger turkiyede de varsa kesinlikle deneyin derim...
aslinda tavuk yada et ile yapiliyor ama ben kullanmadim.isterseniz kucuk kusbasi et ya da tavuk da ekleyebilirsiniz.
nasilmi yaptim pilavimi.
ilk once nasigoreng paketini derin bir kapta 1su bardagi ilik su ile islattim.daha sonra basmati pirinc ile normal pilav yapar gibi pilavimi yapmaya basladim.pirinci yagda kavurduktan sonra nasi goreng karisimini ekleyip daha sonrada suyumu ekledim ve pisirdim.afiyetle....


3 yorum :

  1. Your style is unique in compariѕοn to
    othег folks I've read stuff from. Thank you for posting when you'ѵe got the
    opρortunity, Guеss I'll just book mark this site.

    My webpage ... SEOPressor review

    YanıtlaSil
  2. Hiç rastgelmedim daha dikkatli bakacağım varmı diye. Ama pilav nefis görünüyor canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Canim elien saglik olsun. Harika gozukuyor.

    YanıtlaSil

yorum yapan herkese simdiden tesekkurler.siz yazdikca bu blok da var sevgilerimle

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...