mantar yataginda cipra baligi

cafe biscuitje

cafe biscuitje


malzemeler:
2ad buyuk boy cipra
500gr mantar(taze ya da konserve)
1adkuru sogan
2ad havuc
2ad domates
3dis sarimsak
2corba kasigi un
tuz karabiber
yapilisi:
baliklari temizleyip tuzlayin.
sogani ay seklinde dograyip tavada az sivi yagda kavurun.rendelediginiz havuclari katin.biraz kavurup sirasiyla domates,mantar(ben konserve kullandim) rendelenmis sarimsaklari,unu da katip karistirmaya devam ediyoruz.bir su bardagina yakin su ekleyip mantarlar yumusayincaya kadar pisiriyoruz.pisirecegimiz firin kabinin tabanina bu karisimi uzerine de cipralarimizi yerlestirip 200°onceden isittigimiz firinda yaklasik yarim saat pisiriyoruz.sicak servis yapiyoruz.afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EL ACMASI TADINDA NISASTALI UNLU BOREK....

sehriyeli muhallebili citir tatli......

sultani bezelye kizartmasi (misir unlu cevirme)