egitim

misafirlerim var.hem de benim icin cok ozel ve onemli konuklar.taaaaa turkiye den bana geldiler......
isin esprisi bir yana gercekten benim parcalarim gibiler onlar artik.
cafe biscuitje
pazartesi gunu turkiye de egitimdeydim.bence bu isin ustasi ve  de en iyisi olan nesrin tong'da.
mukemmel bir kisilik,samimi,cana yakin ve de cok iyi bir egitici...meger ne cok sey varmis ogrenecek.tabiki bir dersle yeterli olmaz ama ben nesrin'den(nesrin diyorum ;cunku samimiyetine inaniyorum) cok sey ogrendim.
cafe biscuitje
normalde yaz tatilinde yapacaktik ama trafik biraz fazlaydi.ikimizin de tarihleri cakismamisti bir turlu.nasip bu zamanaymis.benimle sevgili ;onu da yeni tanimama ragmen bir o kadar candan bir bayan olan ,sebnem hanim da vardi.ona da sevgilerimi gonderiyorum.iste kurs calismlarimiz:


cafe biscuitje

cafe biscuitje

cafe biscuitje
nesrincigim;hersey icin tesekkurler.bana ozel bir egitim actigin,kahrimi cektigin,annenle beraber guleryuzle ve samimiyetle agirladigin,en onemlisi de ogrettiklerin icin.ellerine yuregine ve agzina saglik.insallah tekrar gorusmek nasip olur.
cafe biscuitje
iste boyle. egitimde benim calismalarimdan biriydi bu figur birkac tane yaptik ama yolda gelirken deformasyona ugradilar biraz.kirmizi pantolonluyu da eve gelince yaptim.biraz cokme yapti ama olsun boyle boyle alistirmalar yapacagim ve ogrenecegim insallah.


Yorumlar

  1. sevgili ülkücüğüm, samimi ve içten satırların için teşekkür ediyorum.. seni tanımaktan çok büyük mutluluk duydum.... Türkiyeye, İstanbul'a her gelişinde mutlaka görmek isterim seni... kuzuların gözlerinden öpüyorum... kucak dolusu sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ülkü, Nesrin ile tanismis olmana ayrica cok memnun oldum... Benim de cok sevdigim, deger verdigim bir dostumdur... Biraktigin yorumundaki nazik sözlerine icten tesekkür ederim... Dedigin gibi umarim bir gün bulusabiliriz.... Sevgilerimle, iyi bayramlar diliyorum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

yorum yapan herkese simdiden tesekkurler.siz yazdikca bu blok da var sevgilerimle

Bu blogdaki popüler yayınlar

sehriyeli muhallebili citir tatli......

yalanci incir uyutmasi

peynirli witloof(hindiba veya andiv)