volovan tavuklu
tekrar merhaba.bugun volovan yapiyorum.
malzeme olarak belirtmeliyimki ben volovani hazir pakette aliyorum.ama siz milfoy hamurundan yapabilirsiniz.o da cok basit oluyor.
volovanin ic malzemesi icin:
2 ad tavuk gogsu(kusbasi dogranmis)
300gr.mantar
tuz
besamel sos:(blogumda lazanya tarifinde kullandigim besamel sosun aynisi)
yalniz besamel sos miktari fazla olmali.
tavuklari ve mantarlari hasliyoruz.lokum kivamina gelince yapmis oldugumuz besamel sosla karistirip koyu bir soselde ediyoruz.
hazirladigimiz volovanlara dolduruyoruz.ister normal doldurup uzerine kasar rendesi serpip 200°isitilmis firinda kasarlar eriyene kadar yaklasik 5-10dk isitip servis yapin.
isterseniz resimde gordugunuz gibi normal bir sekilde servis yapabilirsiniz.
yanina da en cok patates puresi yakisiyor.
malzeme olarak belirtmeliyimki ben volovani hazir pakette aliyorum.ama siz milfoy hamurundan yapabilirsiniz.o da cok basit oluyor.
cafe biscuitje |
2 ad tavuk gogsu(kusbasi dogranmis)
300gr.mantar
tuz
besamel sos:(blogumda lazanya tarifinde kullandigim besamel sosun aynisi)
yalniz besamel sos miktari fazla olmali.
tavuklari ve mantarlari hasliyoruz.lokum kivamina gelince yapmis oldugumuz besamel sosla karistirip koyu bir soselde ediyoruz.
hazirladigimiz volovanlara dolduruyoruz.ister normal doldurup uzerine kasar rendesi serpip 200°isitilmis firinda kasarlar eriyene kadar yaklasik 5-10dk isitip servis yapin.
isterseniz resimde gordugunuz gibi normal bir sekilde servis yapabilirsiniz.
yanina da en cok patates puresi yakisiyor.
cafe biscuitje |
cafe biscuitje |
cafe biscuitje |
çok güzel görünüyor. bayıldım.
YanıtlaSilsüperrrrrr eline sağlık
YanıtlaSilbravo eline sağlık
YanıtlaSilslm sizi yeni keşfettim.galiba sizde yenisiniz .yaptıklarınızı beğendim.çok anlaşılır şekilde anlatıyorsunuz.teşekkürler.
YanıtlaSilUlku hanim bu volovandan bizde bekleriz harika gozukuyor :)
YanıtlaSil