kahvalti davetim

    bugun hele sukur uzun zamandir vermek istedigim kahvalti davetimi gerceklestirdim.akraba ve arkadaslardan olusan davetlilerime kendimce birseyler hazirlamak istedim. onlara layik olmasa da yine emek verdigim cesitlerimi sizlerle de paylasmak istedim.hemen hemen bu kadar kisi bir yildir toplu bir sekilde bir araya gelmemisti.o kadar mutlu oldumki.inaniyorumki onlar da mutlu ayrildilar evimden.neyse gelelim konuklarima sunduklarima.                                    
  kahvalti tabagim 
cafe biscuitje
cafe biscuitje
 ufugun tarifi :bardak boregi

cafe biscuitje

zeytinyagli sarma
cafe biscuitje

cafe biscuitje
kozlenmis patlican salatasi
davetli sayisi genis oldugu icin 6ad patlican
3ad yesil paprika
3ad kirmizi paprikayi firinimin izgarasinda kozledim.daha sonra kucuk dilimler halinde kestim.icine bir miktar maydanoz,3-4bas yesil sogan da dilimledikten sonra ayri bir derin kapta hazirladigim zeytinyagi,limon tuz ve cok az karabiberden olan  karisimi salatayla bulusturdum.afiyetle yediklerimizdendi.
cafe biscuitje
ilkaycigimin getirdigi cicek okadar  guzeldiki masamizin 9.uyesiydi.canim tekrar tesekkurler inceligine.

cafe biscuitje
cafe biscuitje

cafe biscuitje

mantarli pizzam
500gr mantar,bir bas sogan,2buyuk paprika.sivi yagda sirasiyla sogan,paprika, ve mantarlari tabiri caizse biraz oldurdum herkesin tarifi pizza hamurunun uzerine once hazirladigim yag,kekik,ve domates sosunu surdum.biraz kasar rendesi;daha ustune ic harcimiz ve son olarak bolca rende kasar daha.200°isitilmis firina.afiyet oldu.
cafe biscuitje


cafe biscuitje

cafe biscuitje
meyve salatasi:
cafe biscuitje
ve son olarak masadan kalkmadan biraz agzimiz tatlansin dedik desert olarak meyve salatalarimizi yedik.son olarak da sohbet  esliginde kahve ve macaron iklisiyla bulustuk.(macaronlar dolapta unutulunca resimlerde yerini alamadi.)okadar begenildiki hemen tukendi.
canlarim hepinize sonsuz tesekkurler.iyiki geldiniz.iyiki varsiniz.izinden sonra bunu mutlaka tekrarlayalim lutfen.saglicakla....

Yorumlar

Yorum Gönder

yorum yapan herkese simdiden tesekkurler.siz yazdikca bu blok da var sevgilerimle

Bu blogdaki popüler yayınlar

sehriyeli muhallebili citir tatli......

yalanci incir uyutmasi

peynirli witloof(hindiba veya andiv)